Weer financiële tegenslag voor dierentehuis ZeistZEIST Dikke kus voor alle donateurs! Alle beetjes helpen. Help de beestjes van Dierentehuis Zeist! 

In 2019 werd dierentehuis Zeist getroffen door een zeer besmettelijke schimmel uitbraak waardoor ze noodgedwongen 3 maanden op slot moesten. "Op slot " betekent geen inkomsten voor het dierentehuis, inkomsten die juist heel hard nodig zijn voor de verzorging van de asieldieren.

Maar net nu de inkomsten uit het pension en de dagopvang weer een beetje aan beginnen te trekken, wordt het dierentehuis opnieuw financieel getroffen, nu door de maatregelen tegen het coronavirus.

In de afgelopen weken zijn bijna alle pensionreserveringen voor de Meivakantie geannuleerd en komen er nauwelijks nog honden in de dagopvang. Door de verlenging van de maatregelen volgen er nu ook steeds meer annuleringen voor de zomervakantie. Dierentehuis Zeist is voor de verzorging van de asieldieren volledig afhankelijk van giften en van de inkomsten uit pension en dagopvang.

Omdat de asieldieren niet kunnen rekenen op steun vanuit de overheid, hopen ze dat de asieldieren op uw steun kunnen rekenen! Doneren kan via Geef.nl