23 maart - Darthuizer toneelvereniging met Een kijkcijferhit


LEERSUM Weer een ouderwets avondje lachen, gieren en brullen. Wie heeft daar nu geen zin in? Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart staat De Darthuizer Toneelvereniging weer op het podium in Sport- en Cultuurcentrum De Binder, Hoflaan 29 te Leersum! Gespeeld wordt de komedie Een Kijkcijferhit? geschreven door Anneke den Hartog.

Een nieuw televisieprogramma blijkt een echte kijkcijferhit! Alwéér een datingshow op tv! Maar nu één waarin de kijkers thuis alles hebben bepaald. Joris is de absolute winnaar van deze show en Anita is zijn dolgelukkige winnende match! Ze hebben een week vakantie gewonnen om elkaar beter te leren kennen. Dat klinkt als een sprookje… maar is het dat ook? Want er zit nog wel een onverwacht addertje onder het gras… de moeilijkheidsfactor! Dat is even schrikken voor Joris die niet weet wat hem overkomt. Maar door zijn wurgcontract en een paar bijzondere factoren is er geen uitweg en voelt Joris zich een verliezer. Daar kan zelfs de stralende presentator van de show niets aan veranderen. Maar er is wel degelijk iemand die hier als winnaar de show steelt!

Aanvang 20:00 uur (zaal om 19:30 uur open). Op zaterdagavond een gezellige feestavond met Alex West. Kaarten à € 9,00 zijn online te bestellen via www.darthuizertoneel.nl of verkrijgbaar bij De Binder & Vivánt Edwin en Janet te Leersum