8 juli | Get Out Of Your Skull 2.0


DRIEBERGEN Niet eerder deden zoveel kunstenaars mee aan een expositie in de CultuurHoek. Het kunstproject ‘Get Out Of Your Skull’ is een niet-gesubsidieerd kunstenaars-voor-kunstenaarsinitiatief met deelname van een internationale groep van 64 kunstenaars uit 20 landen, geïnitieerd en samengesteld door Ron Weijers voor het 10dence platform.

De eerste editie van Get Out Of Your Skull bracht een grote groep kunstenaars samen tijdens de Covid-19-pandemie, die grote gevolgen had voor individuele kunstenaars en de internationale kunstwereld. Het idee was een om positieve impuls te geven aan de creatieve processen van kunstenaars en het genereren van een fel licht aan het einde van de coronatunnel.

Deze periode ligt gelukkig achter ons, maar het enthousiasme van zowel kunstenaars als publiek voor het project bleek zo enorm, dat een tweede editie niet lang kon uitblijven. Die is inmiddels van start gegaan. Na Zilverhof in Gent en Arti et Amicitiae in Amsterdam doet het 10dence project ‘Get Out Of Your Skull 2.0’ in juli de CultuurHoek aan. Tientallen binnen- en buitenlandse kunstenaars werken samen aan dit internationale project. Meer informatie en tickets www.cultuurhoekdriebergen.nl