9 maart - Hendrix, Clapton en Cream in Calypso

WIJK BIJ DUURSTEDE Tributebands zijn erg in trek. BluesinWijk vond er één in Engeland, die maar liefst drie legendarische bluesbands uit de jaren 60 in één show een eerbetoon weet te brengen. Powertrio VOODOO ROOM trekt avond aan avond volle zalen in de UK. Zo nu en dan steken ze het Kanaal over voor een weekeindje op het Europese vasteland.

Zaterdagavond 9 maart staat theater Calypso in Wijk bij Duurstede op hun programma. Frontman van de band is Peter Orr, een zeer ervaren muzikant, die met zijn virtuoos gitaarspel en verbluffende solo’s niet onderdoet voor zijn muzikale helden. Hij wordt begeleid door de verbluffende ritmesectie van Jevon Beaumont (bas) en John Tonks (drums). De mannen verzorgen een avondvullende live-show met de fantastische muziek van Jimi Hendrix, Eric Clapton & Cream. Een avond van herkenning met wereldhits als All Along the Watchtower, Cocaine, Hey Joe, Sunshine Of Your Love, Purple Haze, Layla etc. Het machtige, retro rockende Voodoo Room brengt de meesterwerken met energie en vol passie. Stilstaan is geen optie en staande ovaties vallen hen steevast ten deel. www.voodoo-room.com

Bestel tijdig je ticket(s).Mis deze buitenkans op een avondje onvervalste en nostalgische topblues uit je jeugd niet. Theater Calypso, Markt 4 Wijk bij Duurstede. Deur open 20.00 uur. Show 20.30 tot ca. 22.30 uur. De zaal kan heel wat bezoekers hebben, de belangstelling is groot, dus zorg dat je op tijd je ticket(s) in huis hebt. Staanplaatsen. Tickets €17,50 bestel je via www.calypsotheater.nl.