4 april - Lancering vernieuwd streekbier: Heuvelrug Blond

HEUVELRUG Op 4 april 2024 wordt het vernieuwde streekbier Heuvelrug Blond gelanceerd door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Bird Brewery. Tijdens het evenement wordt de samenwerking toegelicht en proosten we op de bescherming van de natuur.

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Bird Brewery hebben samen een streekbier met uitsluitend biologische ingrediënten gebrouwen: Heuvelrug Blond. Het is een vol blond bier geworden, met een kruidige twist door toevoeging van veldsalie die geplukt is op de Heuvelrug. Een gedeelte van de opbrengst van het bier gaat naar het Nationaal Park Fonds Utrechtse Heuvelrug voor de bescherming van natuur, landschap en cultureel historisch erfgoed.

Het Heuvelrug Blond wordt officieel gelanceerd op 4 april om 16.00 uur bij House of Bird Kwintelooijen. Tijdens het evenement wordt de samenwerking toegelicht en volgt er een gezamenlijke proost op een mooie toekomst.  Het bier is medio maart te verkrijgen in verschillende horecazaken, delicatessenwinkels, slijterijen op de Heuvelrug en natuurlijk zal één van de 18 taps in House of Bird Kwintelooijen gereserveerd zijn voor dit unieke streekbier.