4 april - Jazz, HipHop & African Vibes in Beauforthuis


AUSTERLITZ Donderdag 4 april speelt Licks & Brains met Vlijmscherp en Ntjam Rosie in het Beauforthuis. Deze drie samen staan garant voor een energieke mix van live bigband, rap en African roots. Ntjam Rosie werkte met vele grote namen in de Nederlandse jazzscene, waaronder Eric Vloeimans en Ronald Snijders, en trad op met orkesten als het Metropole Orkest en Sinfonia Rotterdam. Dit jaar brengen Ntjam Rosie en Licks&Brains het album 'Embrace the New' uit.

De nederlandse hiphop-act Vlijmscherp bestaat uit rappers Nick en Guss, aangevuld door DJ Djo. Hun muziek is raak en staat bekend om de combinatie van harde beats, catchy melodie├źn en pakkende nederlandse teksten. In 2023 bracht Vlijmscherp samen met Licks & Brains de EP 'Ensemble' uit.
Licks&Brains is de 18-koppige Soul/Funk/Jazz/Groove bigband onder leiding van Rolf Delfos. De band treedt op met o.a. Benjamin Herman, Anton Goudsmit en Joseph Bowie (DEFUNKT) en heeft een unieke live-performance ontwikkeld. Meer info: www.beauforthuis.nl