7 april - Op weg met Tobias verteld door Manjo Joosten


DRIEBERGEN Manjo Joosten vertelt ‘Op weg met Tobias’, samen met Henk Mennes Muziek door Paul de Ridder. Nadat Manjo Joosten in december j.l. in de Cultuurhoek ‘De legende van de Kerstroos’ heeft verteld, is hij nu terug met een nieuw vertelprogramma van het Apocriefe verhaal uit het Oude Testament.

Een beeldende vertelling over de blinde Tobit en zijn zoon Tobias. Met hulp van de aardtengel Rafaël die Tobias danig op de proef stelt, hoopt hij op genezing van zowel zijn vader als ook van Sara die door een demon wordt geplaagd. Op weg met Tobias is een verhaal over omzien naar elkaar, harte-krachten, vertrouwen, genezing en in vrijheid omgaan met je lot.
  • Rolf Zeldenrust zal het verhaal inleiden.
  • Manjo Joosten, verhalenverteller en voordrachtskunstenaar heeft diverse soloprogramma’s uitgebracht en verbonden geweest aan ensembles die zich toelegden op literaire theater- en vertelprogramma’s.
  • Henk Mennes, was jarenlang vrijeschool leerkracht en docent o.a. in vertellen op de Vrijeschool Pabo in Leiden.
  • Paul de Ridder, muziekdocent, therapeut en leider van de School voor Percussie. In deze voorstelling worden scéne- overgangen met muziek-en klankimprovisaties opgeluisterd. Paul heeft zijn bijdrage gegeven aan menig theaterproject.

Een verhaal voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Entree €15 (á contant aan de zaal, incl. drankje na afloop). Reserveren noodzakelijk: info@manjojoosten.nl of 0653271289 Klik hier voor meer informatie over Manjo Joosten. Meer informatie en tickets www.cultuurhoekdriebergen.nl