Inwonerbijeenkomst voor bewoners Maarn en Maarsbergen over hun woonwensen


MAARN-MAARSBERGEN De gemeente Utrechtse Heuvelrug organiseert twee bijeenkomsten om met de inwoners van Maarn en Maarsbergen in gesprek te gaan over hun woonwensen. Wat vinden inwoners belangrijk aan een woning? Duurzaamheid of betaalbaarheid? Een mooie tuin, een fijne buurt of nabij een goed OV-netwerk? Ook willen wij graag praten over waar inwoners tegenaan lopen bij het zoeken naar een woning. Zijn er voldoende betaalbare woningen? Zijn er voldoende levensloopgeschikte woningen? Met de input van de inwoners werkt de gemeente aan nieuwe woonplannen.

Op 28 maart om 19.00 uur organiseert de gemeente een bijeenkomst in De Twee Marken (Trompplein 5 in Maarn). Speciaal voor jongeren en starters is er ook een online bijeenkomst op 25 maart om 19.00 uur. De bijeenkomsten worden begeleid door onderzoeksbureau Companen.

Opgeven kan via de link of QR-code hieronder. Daar kunt u aangeven of u zich wilt aanmelden voor de digitale (voor jongeren en starters) of fysieke bijeenkomst. Aanmeldlink: https://forms.office.com/e/LG9UN8XYAb