21 maart - Lang leve de natuur! Behoud het Henschotermeer

REGIO Donderdagavond 21 maart aanstaande neemt de gemeenteraad van Woudenberg een besluit over de toekomst van het Henschotermeer. Inwoners, omwonenden en natuurorganisaties willen bij deze avond aanwezig zijn om onze grote zorgen te onderstrepen en te hopen dat de raadsleden onder ogen zien wat de consequenties zijn voor rust en natuur als zij akkoord gaan bestemmingsplan. 

Wil je ook je zorgen kenbaar maken over de toekomst van het Henschotermeer? Kom dan naar de raadsvergadering; iedereen is welkom plaats te nemen op de publieke tribune. Vooraf willen medestanders stilstaan bij wat er mogelijk verloren gaat. 

Van 19:00 – 19:30 uur verzamelen bij de ingang van het uitvaartcentrum Henschoten. Neem waxinelichtjes mee of lantaarns, en iedereen is vrij een eigen protestbord te maken. Het protest zal een de vorm aannemen van een wake, passend bij de omgeving. Men zal dan ook stil zijn en er zal een gedicht voorgedragen worden van Mark Lie A Kwie. 

Aanvang raadsvergadering: 20.00 uur. in de Camp, De Bosrand 15-17 in Woudenberg. Aanmelden: woudenberg@partijvoordedieren.nl