Thijs de Wit uit Driebergen genomineerd voor 42ste uitreiking Geerlig Riemerprijs


DRIEBERGEN Thijs de Wit uit Driebergen is een van de drie genomineerden voor de Geerlig Riemerprijs 2024. Deze jaarlijkse prijs wordt toegekend door IVA Business School uit Driebergen aan een IVA-student(e) die uitblinkt in zowel intellectuele capaciteiten als sociale vaardigheden. Op woensdag 15 mei wordt bekendgemaakt wie de prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen.

De 22-jarige Thijs wordt door zijn medestudenten gewaardeerd om wie hij is als persoon. Hij studeerde de eerste twee jaren Automotive Business Management. Voor medestudenten organiseerde hij bedrijfsbezoeken en uitjes. Daarnaast zet hij zich al een paar jaar in voor de IVA tijdens Open Dagen en voorlichtingen op middelbare scholen en is hij te vinden op beurzen en studiekeuzemarkten om IVA Business School te vertegenwoordigen en te promoten.

Onder het thema ‘verbinding’ belooft de uitreiking van de Geerlig Riemerprijs op woensdag 15 mei in de Spykerzaal van IVA Business School een spectaculaire middag te worden. Deze jaarlijkse prijs wordt toegekend aan een IVA-student(e) die zowel intellectuele gaven als sociale vaardigheden opvallend goed combineert, volgens de beoordeling van zowel medestudenten als docenten. Deze prestigieuze prijs is een eerbetoon aan de heer Geerlig Riemer, de oprichter van het instituut, en werd ge├»ntroduceerd ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum in 1980.

De Geerlig Riemerprijs wordt mogelijk gemaakt door steun van het bedrijfsleven. Vrienden van de stichting dragen de prijs, het jubileumfonds en IVA Business School een warm hart toe. Tijdens het programma en bij de afsluitende netwerkborrel is er volop gelegenheid om nieuwe verbindingen te leggen en bestaande verbindingen te versterken. Hiervoor heeft IVA Business School een afvaardiging uit het bedrijfsleven uitgenodigd en er is een groot aantal studenten aanwezig die zich hebben ingezet voor de IVA-community. Het is voor ondernemers mogelijk om bij deze prijsuitreiking aanwezig te zijn. Aanmelden voor de uitreiking van de 42ste Geerlig Riemerprijs op woensdag 15 mei kan via de website: www.iva.nl/riemerprijs